+

Ingyenes kiszállítás 20.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Lego

/ Lego

A LEGO a világ legnépszerűbb gyermekjátéka, bár felnőttek is szívesen töltik vele idejüket. Az első építőelem az 1940-es években készült, és azóta folyamatosan gyártják, szigorú szabványoknak kell megfelelnie a legkisebb darabnak is. Sikere töretlen, mai napig rengeteg gyermeknek és szülőnek szerez örömöt a LEGO.

City

A LEGO City készletek nyüzsgő, nagyvárosi jelenetei tele vannak valósághű járművekkel, épületekkel és tengernyi mókás szereplővel. A kis építők segélyszolgálatokat, például rendőrséget vagy tűzoltóságot hozhatnak létre, vonatokat és bevásárlóközpontokat építhetnek, és rengeteg egyéb lehetőség is várja őket. Ébreszd fel a gyermekedben rejlő kreativitást, hogy megalkothassa saját, egyedi városát.

Disney

A Lego Disney készletei románccal, kalanddal és hősiességgel átszőtt történetekben kelnek új életre. A Lego Disney készletekben a kastélyoktól a tornyokon, a hintókon és a kincsesládákon át egészen a kapukig minden megtalálható, amivel gyermeked eljátszhatja a jól ismert történeteket vagy kitalálhatja akár saját tündérmeséit is.

Duplo

A Lego Duplo építőkészleteket a nagy képzelőerővel megáldott kis építőknek tervezték. Legyen szó szerepjátékról vagy kreativitásról, a Duplo készletek mindig örömteli játékélményt kínál, akár 1,5 éves kortól.

Friends

A Lego Friends öt fő karakter eseményeit követi. Olivia, Mia, Andrea, Emma és Stephanie. A témák magukba foglalják a házakat, autókat, hobbikat és a szabadidős tevékenységeket. Legújabb trend pedig a Popsztár készletek ahol a lányok igazi Popsztár egyéniségekkel és eseményekkel azonosulhatnak. A Lego Friends játékokra jellemző a világosabb pasztel színek, amelyek szintén a lányok ízlését tükrözi.

Minifigurák

A Lego Minifigurákkal felhőtlen örömet szerezhetsz gyerekeidnek. Minden egyes Lego Minifigures rejtélyes csomagban egy kiegészítőkkel ellátott minifigura lapul, de hogy pontosan melyik, az csak a csomagolás kibontásakor derül ki. A zacskó kibontás izgalmai után a lurkók elcserélhetik azokat a modelleket, amelyekből többet is kifogtak. Vajon ki lesz a következő csomagban?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.