+

Ingyenes kiszállítás 20.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

További márkák

BiOBUDDi

A BiOBUDDi cég elkötelezte magát egy jobb és élhetőbb jövő felépítése mellett, ezért olyan játékokat fejleszt és készít, amelyek nem károsítják a környezetet, biztonságosak, újrahasznosíthatók és mindezek mellett szórakoztatva fejlesztik a gyerekek finommotorikus képességeit és kreativitását. Minden BiOBUDDi építőjáték Hollandiában készül cukornádnövények maradványaiból, és a teljes gyártási folyamat A-tól Z-ig CO2-semleges, így ökológiai termékek. Az építőelemek – amellett, hogy környezetbarát anyagokból készülnek – kellemes tapintásúak, vidám és szép színekben pompáznak, így remek szórakozást nyújthatnak a gyerekeknek.

Cobi

A lengyelországi COBI európa egyik legnagyobb műanyag építő játék gyártója, amely méltán nyerte el a vásárlók bizalmát. A COBI magas minőségű termékei már nem csak európában hódítanak, hanem a nemzetközi piacon is. A cég már több mint 60 nemzetközi irodával rendelkezik, és folyamatosan terjeszkedik a világban. Termékeik megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amit a TÜV Rheinland Group ellenőriz folyamatosan.

customBricks

Az amerikai székhelyű customBricks cég méltán lett hires az egyedi Lego kiegészítők piacán, mivel a minőségi termékeit szerte az egész világon forgalmazzák. A gyártó széles termék palettáján megtalálhatóak az egyszerű kiegészítők, egyedi minifigurák és komplett szettek. A termékekehz csak eredeti Lego alkatrészeket használnak fel!

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.